Yhdistys


Loimaan Seudun työkeskuksen tuki ry (LSTT) on yleishyödyllinen yhdistys, joka on toiminut Loimaan seutukunnan alueella jo vuodesta 1998. Yhdistys järjestää monenlaista työvalmennusta ja -toimintaa mm. puutyötä, alihankintatöitä ja kirpputorimyyntiä.

LSTT:n tarkoituksena on järjestää mielekästä työtä ja toimintaa mm. työttömille, sekä edistää oman elämän hallintaa. Tätä varten LSTT ylläpitää työkeskusta Duuniparkissa. Siellä toimii mm. kirpputori ja puutyöpaja.

Lahjoituksia otetaan vastaan

Yhdistys ottaa vastaan lahjoitustavaraa laidasta laitaan. Lahjoitettavan tavaran on oltava käyttökelpoista ja ehjää. Emme ota vastaan rikkinäisiä ja likaisia huonekaluja kuten sohvia, nojatuoleja, pöytiä tai patjoja. Lahjoituksista saatava tuotto tulee yhdistyksen toiminnan tueksi.

Mikäli nurkissasi on astioita, huonekaluja yms. kodinirtainta niin ota yhteyttä meihin, niin voimme noutaa sovittuna aikana arkisin ne luotasi.

Noutopalvelu toimii ma-pe klo 8.00-13.00 välisenä aikana. Voit myös itse toimittaa ne Ekolle kirpputorin aukioloaikana
27.9. alkaen
Ma-Pe 9.00-17.00
La 10-14


Ajankohtaista

Aloitamme uuden hankkeen Jobilinkki (13.02.2017)

Jobilinkki

Yritysverkosto tukemaan työllistymistä

TE-toimistolla on monia palveluita tarjolla, joiden tavoitteena on auttaa työnhakijoita työllistymään. JOBILINKKI -hankkeen tavoitteena on auttaa yrityksiä hyödyntämään tehokkaasti työkokeiluja, palkkatukea ja muita työllistymisen tukikeinoja.

HYÖDYT YRITYKSILLE Yrityskoordinaattori räätälöi sopivan palvelupaketin ja kartoittaa sopivat ehdokkaat. Palvelu muotoillaan yksilöllisesti jokaisen yrityksen omiin tarpeisiin sopivaksi. Lomakkeiden täyttäminen, erilaisten sijoitusmuotojen hyödyntäminen, mikä on ilmaista ja mistä pitää maksaa? Kaikessa tässä koordinaattori auttaa.

HYÖDYT TYÖNHAKUUN Työnhakijalle hanke luo väyliä työllistymiseen ja tuntumaa ammattitaidon kehittämistarpeisiin. Hanke tarjoaa mahdollisuuden työllistyä avoimille työmarkkinoille tai kouluttautua ammattiin.

Lue lisää aiheesta
Uudet aukioloajat (27.9.2016)
27.9. alkaen
Ma-Pe  9.00-17.00
La 10.00-14.00

TERVETULOA!
Uusia kuvia tuotteista (19.09.2016)
Uusia kuvia tuotteista on nyt lisätty Kuva-albumiin.

© Loimaan Seudun työkeskuksen tuki ry 2017